Algemene voorwaarden

     ​

Verzendingen

Artikelen die u bestelt worden na ontvangst van uw betaling tijdens werkdagen binnen 48 uur verstuurd.

Helaas is het niet altijd te voorkomen dat u een bestelling plaatst van kleding die op dat moment niet meer leverbaar is. Dit komt omdat wij op diverse verkopingen en party’s aanwezig zijn en er dan tegelijkertijd goederen verkocht kunnen worden. In dat geval zullen wij de opdracht annuleren en wordt het bedrag teruggestort.

Wij accepteren alleen verzendingen binnen Nederland (EU).

Betalingen

Betaling vindt enkel plaats via iDEAL. Bij bestellingen t/m 29,95 hanteren wij € 3,95 verzendkosten. Daarboven berekenen wij geen verzendkosten.

Retournering

Kleding kan binnen 7 werkdagen naar ons teruggestuurd worden. De kleding dient ongeschonden met prijslabels er aan vast zorgvuldig verpakt te zijn. Uw retourzending dient voorzien te zijn van voldoende frankering en via tnt-post aan ons verzonden te worden.

Wanneer aan deze voorwaarden is voldaan zorgen wij ervoor dat de factuur (min de berekende verzendkosten van €3,95) aan u gecrediteerd wordt.

Ruilen

Wanneer u kleding wilt ruilen dan gelden dezelfde voorwaarden voor retourzending. Wij sturen dan de nieuwe zending eenmalig zonder verzendkosten naar u toe.

De kosten van geweigerde, niet of niet-voldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op de creditnota of in rekening gebracht.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, typefouten en programmeerfouten.